Verhuizen

Uw verhuizing van A tot Z geregeld

Verhuizen in Amsterdam is voor All in One Transport geen uitdaging meer. Al meer dan 7 jaar verzorgen wij grote en kleine verhuizingen en transport in en rond Amsterdam. Wij beschikken over professionele elektrische verhuisliften waarmee het verhuizen van grote of zware objecten van en naar een etage een stuk sneller en makkelijker gaan.

Service en duidelijke afspraken staan bij ons voorop.

U kunt bij All in One Transport terecht voor verhuizingen voor particulieren en voor bedrijfsverhuizingen, inclusief inpakken en uitpakken, het leveren van dozen en verpakkingsmateriaal.

Bij grote verhuizingen en kantoorverhuizingen komen we graag vooraf bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. All in One Transport gaat op basis van een uur tarief, zodat u de kosten makkelijk in de hand kunt houden.

Verder kunt u besparen op uw verhuizing door zelf mee te helpen.

Waarom All in One Transport

Door te kiezen voor All in One Transport kunt ook u goedkoop verhuizen en bent u verzekerd van vakkundig en hoogwaardige service. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide verhuizers.

Ons verhuisbedrijf maakt gebruik van professionele verhuis- en rolmaterialen die uw verhuizing versoepelen. Vraag een snelle prijsindicatie aan voor uw verhuizing en ontdek alvast de vele voordelen van All in One Transport.

Professioneel en goedkoop verhuizen is dus mogelijk in Amsterdam.

Opslagruimte

All In One Transport biedt tevens opslag ruimte tegen scherpe prijzen voor particulier en zakelijk​. Bel ons voor meer informatie!