OPSLAG

Veilig en betaalbaar opslaan

Opslagruimte nodig?

Externe opslagruimte nabij Amsterdam is niet alleen handig voor bijvoorbeeld het onderbrengen van een inboedel bij een verhuizing of verbouwing, ook voor het opslaan van bijvoorbeeld vakantiespullen, tuinsets, skispullen en kerstspullen is het een uitkomst. Ook webwinkels, die kampen met ruimtegebrek voor hun voorraden zijn gebaat bij al die m3 extra opslag. Of wat dacht u van het opslaan van folders, administratie of seizoensgebonden winkelinventaris

Gaat u binnenkort verbouwen en moeten uw spullen tijdelijk opgeslagen worden? Dan bent u bij All in One Transport aan het juiste adres. Wij halen en brengen uw spullen zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Opslagruimte huren in Amsterdam?

Gaat u binnenkort verhuizen maar is uw nieuwe huis nog niet helemaal klaar? Dan wilt u graag opslagruimte huren in Amsterdam. All in One Transport is gespecialiseerd in de opslag van goederen tijdens uw verhuizing. Zo laden wij al uw goederen direct vanuit huis in onze bussen en zetten die op pallets in onze opslag en pakken ze in. Zodra uw nieuwe huis klaar is, verhuizen wij uw spullen vanuit onze loods naar uw nieuwe huis.

Slechts een aantal goederen opslaan?

Ook dat is mogelijk in de opslagruimte van All in One Transport. Uw goederen worden verpakt en opgeslagen op een pallet. Zo hoeft U geen dure ruimte te huren voor het opslaan van bijvoorbeeld een enkele kast of bank. Benieuwd naar al onze mogelijkheden om een opslagruimte te huren? Neem gerust contact met ons op.

Doordat deze ruimte is beveiligd middels een alarm met directe opvolging, is deze ruimte perfect geschikt voor de opslag voor de particuliere als de zakelijke klant.